Algemene voorwaarden

Welkom in onze webwinkel. Wij verkopen tweedehands en gebruikte spullen. Deze producten komen overal vandaan en worden met zorg uitgezocht. Wij zullen altijd proberen een heldere, eerlijke indruk te geven over de staat van deze artikelen. Als je nog vragen hebt, beantwoorden wij ze graag voor je.
 

Bedrijfsgegevens:
Boerderij 74
Vestigings plaats: Sprang-Capelle
Rabobank:149907117
IBAN:NL02RABO0149907117
Kvk: 17242860

Bestellen
Bestellen gaat via het winkelwagentje. Iedere bestelling wordt door ons via een e-mail zo snel mogelijk bevestigd.
Het kan voorkomen dat wij een bestelling moeten weigeren. Een bestelling wordt in ieder geval geweigerd indien het bestelformulier niet juist of niet volledig is ingevuld. Dit zullen wij je dan spoedig per e-mail meedelen. Wanneer het bestelde artikel onverhoopt niet voorradig is, nemen wij zo spoedig mogelijk via e-mail of telefoon contact met je op.
 

Prijzen en betalingen
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. 
 

Levering en levertijden
Wij nemen je bestelling zo snel mogelijk in behandeling. Als de betaling bij ons binnen is zullen wij zo spoedig mogelijk de bestelling verzenden. Op de dag van verzenden ontvang je hierover een bericht. Wij verpakken de pakketjes met uiterste zorg en nadat wij ze afgeleverd hebben bij de posterijen nemen wij geen verdere verantwoording. Echter zullen wij er alles aan doen om misstanden te voorkomen. Wij stellen het zeer op prijs dat je ons via e-mail laat weten of een pakketje goed is aangekomen en aan je wensen voldoet. De levertijd ligt tussen de 1 en 4 dagen. Mocht de kevertijd langer duren dan nemen wij via de mail contact met je op.
 

Het verzenden van de artikelen geschiedt door TNT bij de volgende tarieven.
Overzicht tarieven voor verzenden binnen Nederland.
0 - 23 kg € 7,50, . Is je pakket groter dan 1 meter dan zijn de kosten  € 10,50 (je pakket is dan verzekerd verzonden).

Indien de artikelen door afmeting of gewicht niet verzonden kunnen worden dan vermelden wij dit al bij het artikel op de website. Je kunt dan een afspraak maken om het artikel bij ons op te halen. Indien de bestelling slechts uit kleine artikelen bestaat die door de brievenbus passen en niet zwaarder zijn dan 2 kg kunnen wij hiervoor brievenbuspost hanteren.

Retourzendingen
We proberen zo duidelijk mogelijk een artikel te omschrijven en te presenteren en bij de gebruikte brocante artikelen proberen we zo helder en eerlijk mogelijk de gebruikerssporen aan te geven. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een artikel of bestelling om wat voor reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet dan mag het artikel binnen 7 dagen terugzenden. Bij het retour zenden, stuur je binnen 2 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar [email protected] met vermelding van factuurnummer en de reden van retour zenden. Vermeld het bank- of gironummer waarop wij het verschuldigde bedrag kunnen overmaken. Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd, gebruikt of incompleet zijn en dienen in de oorspronkelijke verpakkingen retour gezonden te worden. 
 

Aansprakelijkheid
Veel van onze brocante artikelen hebben al een leven gehad en vertonen gebruikerssporen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van een door ons geleverd artikel. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die je voor het betreffende artikel hebt betaald.
Boerderij74 zorgt voor een zorgvuldige verpakking en verzending van de bestelling. De mogelijke risico’s die het verzenden van de bestelling met zich meebrengt zijn altijd voor de koper. Boerderij74 is nimmer aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Kleuren van de artikelen / foto`s op website kunnen enigszins afwijkend zijn van de werkelijke kleuren