collage20195

Hieronder treft u informatie aan over:

- Privacy verklaring

- Algemene voorwaarden en retourbeleid

 

Privacy Verklaring

Boerderij74 respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Boerderij74 zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daaruit voortkomende dienstverlening van Boerderij74. De ingangsdatum van deze voorwaarden is 12/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.
 
Boerderij74 gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over het verloop van uw bestelling en het afleveradres om het pakket op het juiste adres af te leveren.

 

Wij gebruiken uw gegevens niet voor gerichte marketing.
 

Boerderij74 zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. De door ons ingeschakelde derden zijn:

1. Software ontwikkelaar ICT Today. ICT Today heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden wat betreft onze website, zij zullen de gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Er wordt door ICT Today geen van uw persoonsgegevens opgeslagen.

2. Voor het zerzenden van uw pakket maken wij gebruik van Myparcel/TNT Post. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met deze partijen delen. 

3. Uw gegevens worden opgeslagen op onze computer. Voor het maken van een back-up, onderhoud en de beveiliging van die compuer werken wij samen met Suvoko. Suvoko heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden. Zij zullen de gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Er wordt door Suvoko geen van uw persoonsgegevens opgelagen. Onze computer is beveiligd met een wachtwoord en Boerderij74 heeft een alarminstallatie.

In voorkomende gevallen kan Boerderij74 op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechterlijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt bij ons bent. Dit betekent dat wij uw gegevens bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Op grond van de administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor een langere tijd bewaren. De fiscale bewaarplicht bedraagt zeven jaar.

Op grond van de Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.  In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar u bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zicht te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. U heeft ten alle tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactperoon voor privacyzaken. U ontvangt binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. U heeft altijd het recht om de gevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt uw verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U heeft altijd het recht om de gegevns die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andre partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactperoon voor privacyzaken. 

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Boerderij74.  Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dan zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verking blijvend staken.

Boerderij74

Raadhuisstraat 74, 5161 BJ Sprang-Capelle

06-18028015

info@ boerderij74.nl

Contactpersoon: Astrid Wernsen

 

 

 

Voorwaarden


Welkom in onze webwinkel. Wij verkopen tweedehands en gebruikte spullen. Deze producten komen overal vandaan en worden met zorg uitgezocht. Wij zullen altijd proberen een heldere, eerlijke indruk te geven over de staat van deze artikelen. Als je nog vragen hebt, beantwoorden wij ze graag voor je.
 

Bedrijfsgegevens:
Boerderij 74
Vestigings plaats: Sprang-Capelle
Rabobank:149907117
IBAN:Nl02RABO0149907117
Kvk: 17242860

Bestellen
Bestellen gaat via het winkelwagentje. Iedere bestelling wordt door ons via een e-mail zo snel mogelijk bevestigd.
Het kan voorkomen dat wij een bestelling moeten weigeren. Een bestelling wordt in ieder geval geweigerd indien het bestelformulier niet juist of niet volledig is ingevuld. Dit zullen wij je dan spoedig per e-mail meedelen. Wanneer het bestelde artikel onverhoopt niet voorradig is, nemen wij zo spoedig mogelijk via e-mail of telefoon contact met je op.

 

Prijzen en betalingen
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De betaling dient, nadat je van ons een orderbevestiging hebt ontvangen met daarin het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten, binnen 7 dagen bijgeschreven te zijn op de bankrekening van Boerderij74.
Wij hanteren twee mogelijkheden voor het afrekenen van je bestelling:
Je kunt bij de afronding van de bestelling kiezen voor de volgende betaalmogelijkheden.

 

VOORUITBETALEN :
Je kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer t.n.v. Boerderij74 Sprang-Capelle. Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Boerderij74.
IBAN:Nl02RABO0149907117

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

CONTANT :
Indien je hebt gekozen om de bestelling af te halen dan kunt je de bestelling contant bij afhalen voldoen. Pinnen is niet mogelijk, maar een pinautomaat zit om de hoek!

Levering
Wij nemen je bestelling zo snel mogelijk in behandeling. Als de betaling bij ons binnen is zullen wij zo spoedig mogelijk de bestelling verzenden. Op de dag van verzenden ontvang je hierover een bericht. Wij verpakken de pakketjes met uiterste zorg en nadat wij ze afgeleverd hebben bij de posterijen nemen wij geen verdere verantwoording. Echter zullen wij er alles aan doen om misstanden te voorkomen. Wij stellen het zeer op prijs dat je ons via e-mail laat weten of een pakketje goed is aangekomen en aan je wensen voldoet.

 

Het verzenden van de artikelen geschiedt door TNT bij de volgende tarieven.
Overzicht tarieven voor verzenden binnen Nederland.
0 - 30 kg € 7,08 . Is je pakket groter dan 1 meter dan zijn de kosten  € 9,90 (je pakket is dan verzekerd verzonden).


Wij versturen ook buiten Nederland. 


Indien de artikelen door afmeting of gewicht niet verzonden kunnen worden dan vermelden wij dit al bij het artikel op de website. Je kunt dan een afspraak maken om het artikel bij ons op te halen. Indien de bestelling slechts uit kleine artikelen bestaat die door de brievenbus passen en niet zwaarder zijn dan 2 kg kunnen wij hiervoor brievenbuspost hanteren.

Retourzendingen
We proberen zo duidelijk mogelijk een artikel te omschrijven en te presenteren en bij de gebruikte brocante artikelen proberen we zo helder en eerlijk mogelijk de gebruikerssporen aan te geven. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een artikel of bestelling om wat voor reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet dan mag het artikel binnen 7 dagen terugzenden. Bij het retour zenden, stuur je binnen 2 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar info@boerderij74.nl met vermelding van factuurnummer en de reden van retour zenden. Vermeld het bank- of gironummer waarop wij het verschuldigde bedrag kunnen overmaken. Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd, gebruikt of incompleet zijn en dienen in de oorspronkelijke verpakkingen retour gezonden te worden. 

 

Aansprakelijkheid
Veel van onze brocante artikelen hebben al een leven gehad en vertonen gebruikerssporen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van een door ons geleverd artikel. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die je voor het betreffende artikel hebt betaald.
Boerderij74 zorgt voor een zorgvuldige verpakking en verzending van de bestelling. De mogelijke risico’s die het verzenden van de bestelling met zich meebrengt zijn altijd voor de koper. Boerderij74 is nimmer aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Kleuren van de artikelen / foto`s op website kunnen enigszins afwijkend zijn van de werkelijke kleuren