collage24

TUINFAIR ONLINE 27 JUNInaar boven Naar boven

Helaas gaat de tuinfair die op 27 juni zou plaatsvinden niet door. Wel zal er op die dag een online fair georganiseerd worden. Op mijn facebookpagina Astrid Wernsen en Boerderij74 zullen de kraamhouders online hun kraam laten zien met allerlei acties en aanbiedingen. Je kunt een leuke route rijden langs de kraamhouders. Veel plezier!

1. The Old Treasures (11:00-16:00)Sint Bernadettestraat 4 Tilburg.
2. Guinevere Janssen (10:00-17:00) Grevelingen 55 Kaatsheuvel.
3. Verleeden Tyd (10:00-17:00) Susterenhof 3 Genderen.
4.Le Patine Brocante (9:00-17:00) Landekensdijk 9 Lage Zwaluwe.
5. Maas & Co (10:00-16:00) Hoge Maasdijk 76 Andel.
6. Yvonne's Brocante (10:00-17:00) Marktstraat 15 Kaatsheuvel.

25/06/2020

ANNULERING OPEN HUIS DAGEN 27 EN 28 MAART naar boven Naar boven

Helaas hebben we de Open Huis Dagen van 27 en 28 maart moeten annuleren. Dit vanwege de maatregelen genomen ter bestrijding van het Coronavirus. Helaas maar natuurlijk helemaal begrijpelijk. Zodra er een weer Open Huis Dagen georganiseerd mogen gaan worden laat ik dat zo spoedig mogelijk weten.

16/03/2020

BROCANTE MARKT "MONTMARTRE" TE HULSTnaar boven Naar boven

Voor de zevende keer alweer organiseert Boerderij74 in samenwerking met Morres wonen deze leuke brocante markt. Er staan meer dan 50 standhouders uit Belgie en Nederland.  We proberen een zo breed mogelijk assortiment neer te zetten zodat er voor iedereen wat bij zit. Natuurlijk kunt u in de winkel van Morres Wonen een kijkje nemen. Deze winkel is maar liefst  40.000 m2 groot en je vindt er van alles op het gebied van wonen, slapen en koken. Echt de moeite waard! Ook is er een gratis kids club en kun je lekker eten bij LaPlace. De entree tot de brocante markt is nog steeds gratis!

09/01/2020

BROCANTE MARKT "MONTMARTRE" IN KERSTSFEER TE HULSTnaar boven Naar boven

Op 17 november wordt er een brocante markt georganiseerd door Morres Wonen en Boerderij74. De markt vindt plaats op 17 november van 10:00 tot 17:00. Er staan 50 brocanteurs uit België en Nederland. Van stoer tot boudoir en van industrieel tot romantisch, voor een ieder wat wils. De entree en het parkeren zijn gratis. Alles is dit keer geheel in Kerstsfeer. U komt toch ook?

04/11/2019

OPEN HUIS DAGEN 27 en 28 SEPTEMBERnaar boven Naar boven

Noteer alvast in je agenda. De volgende Open Huis Dagen zijn op 27 en 28 september. Heb jij ook zo'n zin om je huis weer gezellig te maken met kaarslicht. Kom dan zeker kijken. We maken het dit keer super gezellig in huis met mooie brocante, veel kaarsen en stoere woonaccessoires. Natuurlijk hebben we weer allemaal mooie witte, groene en grijze pompoenen. De hop en mooie gedroogde berenklauwen zullen zeker niet ontbreken. Ik zie jullie graag de 27ste of de 28ste! 

20/08/2019

TUIN FAIR 22 JUNInaar boven Naar boven

Het is al bijna weer zo ver. Op 22 juni organiseren we voor de vijfde keer onze Tuin Fair. Dit keer staan er 16 kraampjes in de tuin en is Boerderij74 natuurlijk ook geopend. We hebben kraampjes met stoere brocante, kraampjes met industriele spullen, kraampjes met romatische en boudior items en we hebben kraampjes met landelijke woonaccessoires. Dit alles gecombineerd met planten, bloemen, toeven en kransen. Kortom van alles wat. Op het terras kunt u genieten van een hapje en een drankje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12/06/2019

TUINFAIR 22 juninaar boven Naar boven

Het is al bijna zover, voor de vijfde keer wordt er bij ons in de tuin een leuke en gezellige tuinfair georganiseerd. Er staan 15 kraampjes in de tuin. De ene met stoere spullen de ander met boudoir. Voor ieder wat wils. Het begint om 10:00 uur en het eindigt om 17:00. We hebben een mooi terras waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Tot de 22 ste juni!

07/05/2019

ZWARTnaar boven Naar boven

Inmiddels zijn de keuken en de gang zwart geschilderd. Het is een matte warme kleur. De hal met acht deuren gaat nog gebeuren. Het wordt super mooi. Op 5 en 6 april kunt u het resultaat met eigen ogen bekijken tijdens onze Open dagen.

14/03/2019

EMAILLEnaar boven Naar boven

Vorige week weer op pad geweest. Het is tegenwoordig moeilijk om spullen te vinden. Vandaar dat ik ook heel blij ben met deze partij emaille. Een gedeelte gaat mee naar de brocante markt in Hulst op 23 en 24 februari en een gedeelte komt op de webshop te staan. 

06/02/2019

5e BROCANTE MARKT "MONTMARTRE''naar boven Naar boven

Voor de vijfde keer organiseert Boerderij74 samen met Morres Wonen de Brocante Markt "Montmartre" in Hulst. Er zullen ongeveer 50 kramen staan. Een heel varierend aanbod aan brocante. Van Boudoir en romantisch tot stoer en industrieel. Voor iedereen wat wils. De entree en het parkeren zijn gratis. Hou de facebookpagina van Boerderij74 in de gaten voor een leuke winactie waarbij je een cadeaubon kan winnen. Deze kan je dan verzilveren op de brocante markt. Tot 23 en/of 24 februari aanstaande!

09/01/2019

2019naar boven Naar boven

Onze Kerst Open Huis Dagen zijn al weer voorbij. Het was weer een succes. We hebben het weer goed druk gehad en we hebben weer heel veel nieuwe mensen mogen begroeten. In december is Colinda van het blad Brocante Blog (Enjoy Brocante wordt de niewe naam) geweest. Zij heeft mooie foto's van ons Kerst Huis gemaakt. Deze komen in december 2019 in het blad Enjoy Brocante te staan. Met Kerst lekker een paar dagen vrij gehad. Nu (in 2019) er weer tegenaan. Er moet weer volop worden ingekocht want de schuur kan nog een stuk voller. Ondertussen hebben we onze keuken zwart geschilderd. In januari moet de gang er aan gaan geloven. Dus op onze volgende Open Huis dagen in april kunnen jullie het resultaat komen bewonderen. 

02/01/2019

Voorbereidingen Kerst Open Huis Dagen 7 en 8 decembernaar boven Naar boven

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van de Open Huis Dagen op 7 en 8 december. Natuurlijk is alles dit keer geheel in Kerstsfeer. Veel brocante en landelijke woonaccessoires gecombineerd met veel groen. De eerste alternatieve kerstboom staat er al. Dit keer is de kelder ook weer open en kunt u genieten van een hapje en drankje voor de open haard. Warm en gezellig! U komt toch ook!

21/11/2018

OPEN DAGEN 28 EN 29 SEPTEMBERnaar boven Naar boven

De volgende Open Huis Dagen komen er al weer aan. Op 28 en 29 september opent Boerderij74 haar deuren. Volop in herfstsferen met pompoenen, hop, en nog veel meer groen. Onze boerderij is aan de voorkant weer helemaal ingericht met allerlei mooie en betaalbare brocante spullen. In de keuken staat er weer een gratis koje koffie/thee met wat lekkers klaar. U komt toch ook? 

19/09/2018

OPEN HUIS DAGEN 29 EN 30 JUNInaar boven Naar boven

 Op 29 en 30 juni opent Boerderij74 weer haar deuren. Op 30 juni staan er ook 17 kraampjes in de tuin.  Gezellig genieten van de tuin op het mooie terras. Zoals u gewend bent zal er een hapje en een drankje voor u klaar staan. Dit keer kunt u de achterkant van de Boerderij   bekijken. De tuinkamer met een hoogte van meer dan 12 meter is geheel gevuld met brocante. De volgende deelnemers staan op 30 juni in de tuin. (Alleen op 30   juni)

 The Old Treasures

 Guinevere Arth

 Pronck & Praal

 Brocantezussen
 Spullen Van Vroeger
 Le Patine Brocante
 Yvonne's Brocante
 T Brocantje
 Brocante bij Schatteleijn
 Het brocante Pronckstuk
 Verleeden Tyd
 Marij Staps
 Marij Coppelmans
 Rita de Jong
 De Brocante Doofpot
 Rianne van der Linden
 Boerderijtje74

18/06/2018

INKOOP TRIP FRANKRIJKnaar boven Naar boven

Afgelopen weekend weer op inkooptrip geweest naar Frankrijk. Een hoop leuke spullen gevonden. Deze week worden de spullen allemaal schoongemaakt en een gedeelte in de webshop geplaatst. We zaten in een mooie omgeving en het weer was super. Kortom genoten! Daar krijg je weer energie van!

22/05/2018

FOTO'S OPEN HUIS DAGEN 23 EN 24 MAART 2018naar boven Naar boven

 De Open Huis Dagen waren weer een succes. Steeds meer mensen weten onze Boerderij te vinden. En heel wat mensen hebben er een hele reis   voor over om bij ons op bezoek te komen. Niet alleen om de mooie brocante spullen te zien maar ook om de Boerderij te bekijken en om de groene   toevoegingen te bekijken. We merken dat het erg op prijs wordt gesteld dat er een hoop plantjes, kransen ed. aanwezig zijn. Ook horen we steeds   vaker dat het in de keuken ook erg gezellig is. Mijn vader verzint iedere keer wel weer een andere lekkere cake. In de loop van de tijd heeft hij al   aardig wat caken en taarten gemaakt. Nu maar weer ideeën gaan verzinnen voor de volgende Open Huis dagen op 29 en 30 juni. Op 30 juni staan   er dan 17 kraampjes in de tuin. Binnenkort maak ik de lijst bekend welke mensen er in de tuin komen te staan. Ik hoop dat het weer dan iets beter   is dan vorig jaar! 

31/03/2018

Op 23 en 24 maart zijn de volgende Open Huis Dagen.naar boven Naar boven

Op 23 en 24 maart is Boerderij74 weer geopend. Dit keer geheel in Paassfeer. Ik heb al een grote partij met allemaal chocolademallen op de kop getikt. We hopen dat het dit keer wat beter weer is zodat we ook veel spullen buiten kunnen neerzetten.

 

Natuurlijk maakt mijn vader weer allerlei lekkers waar iedereen van mee kan genieten. In de keuken staat ook een kopje koffie of thee klaar. De entree is gratis.

Ik hoop jullie weer allemaal te zien.

27/02/2018

BROCANTE MARKT MONTMARTRE IN HULSTnaar boven Naar boven

 

Op zaterdag 24 en zondag 25 februari zal er voor de vierde keer een Brocante markt plaats vinden in het pand van Morres Wonen. Er staan 50 kramen van Belgische en Nederlandse kraamhouders met de mooiste spullen, van stoer tot boudoir. De entree is gratis. Restaurant LaPlace is geopend en je kunt natuurlijk ook lekker shoppen bij Morres Wonen. Tot dan!

10/01/2018

FIJNE FEESTDAGENnaar boven Naar boven

21/12/2017

Nog even wat foto's van de afgelopen kerstopening.naar boven Naar boven

Nog even wat foto's van de afgelopen Kerst Open Huis Dagen van Boerderij74. Wat hebben we het weer gezellig gehad. Zoveel bekende gezichten gezien maar ook weer veel nieuwe gezichten. Ondanks het slechte weer zijn jullie toch allemaal gekomen. Bedankt daarvoor. Ook de tante's, zus en opa's weer heel erg bedankt voor alle hulp. 

14/12/2017

WONEN LANDELIJKE STIJLnaar boven Naar boven

Best wel trots op ons huis want we staan in het kerstnummer van de wonen landelijke stijl. Een hele leuke reportage!

21/11/2017

LEUKE WINACTIEnaar boven Naar boven

Op 8 en 9 december zijn wij weer geopend geheel in Kerstsfeer. Tijd voor een leuke winactie. Deel,like en schrijf een leuke reactie op onze facebookpagina van Boerderij74. Heb je geen facebook. Mail mij dan op info@boerderij74.nl. Je kan een cadeaubon winnen van € 20, te besteden tijdens de Open Huis Dagen of in de webshop. De winnaar wordt 25 november 2017 bekend gemaakt. Raadhuisstraat 74 te Sprang-Capelle. Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaar is Mariette Jansen-Jansen. Van harte gefeliciteerd!

15/11/2017

WEER OP PAD GEWEESTnaar boven Naar boven

 Het afgelopen weekend zijn we weer volop op pad geweest in Belgie. Op de foto's kun je een gedeelte van de buit zien.                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een paar spullen komen in de webshop en de rest kun je bewonderen gedurende de Open Huis Dagen  op 8 en 9 december.  Mocht je niet tot die tijd kunnen wachten dan kun je mij natuurlijk altijd mailen als je interesse hebt in één van de spullen op de foto.

08/11/2017

Voorbereidingen Kerst Open Huis Dagen 8 en 9 decembernaar boven Naar boven

 We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van de Kerst Open Huis Dagen. De kerstballen zijn al overal in huis te vinden en er is net een bestelling   binnengekomen met allerlei leuk kerstspulletjes uit   Denemarken. Vrijdag en zaterdag nog even op inkoop. De webshop is ook alweer volgezet met leuke foto's van   ons kersthuis van 2015. De foto's zijn gemaakt door Corine Hoge Bavel-Jansen voor haar kerstreportage   in de Jeanne Dárc Living. 9 November verschijnt de   nieuwe Wonen Landelijke Stijl. Hierin staat ons huis en Boerderij74 met een hele kerstreportage.

  

01/11/2017

OPEN HUIS DAGEN 29 EN 30 SEPTEMBERnaar boven Naar boven

Op vrijdag 29 september (11:00 tot 21:00 uur) en zaterdag 30 september (10:00 tot 17:00 uur) opent Boerderij74 weer haar deuren. Heel veel brocante en heel veel groen (kransen, dadeltakken, hop en nog veel meer). Natuurlijk wordt er ook weer gezorgd voor een lekker hapje en drankje. Ik zou zeggen tot vrijdag of zaterdag. Raadhuisstraat 74 te Sprang-Capelle.

28/09/2017

BON SAVON MARSEILLE ZEEP CADEAUnaar boven Naar boven

Wanneer u voor meer dan € 30 besteedt in de webshop, ontvangt u een mooi stuk zeep Bon Savon Marseille cadeau. Deze actie geldt gedurende de gehele maand september 2017.

01/09/2017

Vakantie in Frankrijknaar boven Naar boven

Afgelopen zomder weer lekker naar Frankrijk geweest. Veel marktjes bezocht. Dat blijft nou eenmaal leuk. We hebben aardig moeten proppen om alle spullen weer mee naar huis te nemen maar het is gelukt, vraag niet hoe! Deze spullen binnenkort in de webshop of te zien op onze volgende Open Huis Dagen op 29 en 30 september aanstaande. Heb je een vraag over de bovenstaande spullen dan kun je mij altijd mailen.

28/08/2017

Weer nieuwe spullen gevonden.naar boven Naar boven

25/07/2017

De flyer voor de volgende open huis dagen is er weer!naar boven Naar boven

25/07/2017

BROCANTE TUINFAIRnaar boven Naar boven

Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli opent Boerderij74 weer haar deuren. Op zaterdag 1 juli (dus let op alleen op zaterdag 1 juli) staan er 18 kraampjes in de tuin. De entree is gratis en voor iedereen staat er een gratis hapje en drankje klaar. De volgende standhouders zijn aanwezig:

 • Pronck & Praal
 • Kind van Holland
 • Brocante bij Schatteleijn
 • Rita de Jong
 • Wishfull's Brocante
 • Yvonne's Brocante
 • Het Brocante Pronckstuk
 • Marij Staps
 • J&M Brocante
 • The Old Treasures
 • Spullen Van Vroeger
 • Verleeden Tyd
 • 't Brocantje Lizette
 • Guinevere arth
 • Vroegere Tijden Brocante
 • Ineke van der Post
 • Malaika Creatives
 • Boerderijtje74 
28/06/2017

Frankrijknaar boven Naar boven

Afgelopen Pinksterweekend naar Frankrijk geweest. Heel veel nieuwe spullen gevonden. Vooral veel stoere items. Hier alvast een kleine impressie.

07/06/2017

Op pad!naar boven Naar boven

Afgelopen weekend in de bloedhitte op pad geweest. Heel goed geslaagd. Stoere items gevonden maar ook een hoop romantische spullen. Een enorme lessenaar, leuke kasten, tafeltjes en ijzeren kinder ledikantjes.

29/05/2017

Nieuwe aankopen!naar boven Naar boven

Afgelopen weekend weer allemaal leuke spulletjes gekocht. Een heleboel zink. Leuk voor in de tuin. Het meeste van deze aankopen zullen op 30 juni en 1 juli op de Open Huis Dagen te zien zijn. Natuurlijk komt er ook wel wat in de webshop terecht.

15/05/2017

DE FLYER VAN DE VOLGENDE OPEN HUIS DAGEN IS ER!naar boven Naar boven

De nieuwe flyer voor onze volgende Open Huis Dagen is er alweer. Dit keer in Franse stijl en alvast een beetje in de Paassfeer. Compleet met een kopje uiensoep als het weer het buiten toelaat. Dit keer ontbreekt het groen ook niet en is er voor iedereen een hapje en een drankje beschikbaar.  We zijn open op vrijdag 24 maart van 11:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag 25 maart van 10:00 uur tot 17:00 uur. U kunt ons vinden op de Raadhuisstraat 74 te Sprang-Capelle. Entree en parkeren is gratis. Tot 24 of 25 maart aanstaande!

05/03/2017

BRABEAUnaar boven Naar boven

We staan in het nieuwe nummer van de Brabeau. Super leuk artikel over ons en Boerderij74.

01/03/2017

DERDE BROCANTE MARKT MONTMARTRE TE HULSTnaar boven Naar boven

Voor de derde keer organiseert Morres Wonen/Depot7 in samenwerking met Boerderij74 een grote Brocante Markt. Dit keer in het pand van Depot 7. Er staan ruim 50 standhouders uit Belgie en Nederland. De entree en het parkeren is gratis. Er is live muziek, voor de kinderen is er bij Morres Wonen een kidsclub en in restaurant La Place kan je heerlijk eten. Jullie komen toch ook?

07/01/2017

FIJNE KERSTDAGENnaar boven Naar boven

Wij zijn er helemaal klaar voor! Boerderij74 wenst jullie allemaal een fijne Kerst.

25/12/2016

JEANNE D'ARC LIVING MAGAZINEnaar boven Naar boven

We staan in de Jeanne Dárc Living. Super leuk. Met foto's van onze kelder. Deze is de aankomende Open Huis Dagen ook weer te zien. Best wel een beetje trots.

 

29/11/2016

naar boven Naar boven

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de kerst Open Huis Dagen. Het huis staat momenteel al op zijn kop. Morgen even naar de groothandel om allerlei groen in te slaan. We staan ook in de nieuwe JDL van december met een paar mooie foto's van ons huis, waaronder de kelder. Morgen plaats ik hiervan wat foto's.

27/11/2016

Voorbereidingen Open Huis Dagennaar boven Naar boven

Al druk bezig met de Open Huis Dagen. Veel op strooptocht geweest. Weer erg leuke dingen gevonden. Hier nog wat foto's van de Open Huis Dagen van 2015 en 2014.

23/11/2016

OPEN HUIS DAGEN BOERDERIJ74 30 SEPT. EN 1 OKT.naar boven Naar boven

Wat was het weer gezellig en druk. Nog steeds komen er nieuwe mensen onze boerderij bezoeken. Het is nog nooit zo druk geweest. Ook veel mensen hebben ons naar aanleiding van het stukje dat over Boerderij74 was geschreven in het blad BRABEAU bezocht. Bedankt dat jullie ons hebben bezocht ook namens mijn man, dochters en onze kok. Onze volgende Open Huis Dagen (geheel in kerstsfeer) zijn op vrijdag 9 en zaterdag 10 december.

02/10/2016

WORKSHOP KRANSEN MAKENnaar boven Naar boven

Op vrijdag 30 september om 19:30 uur en op zaterdag 1 oktober om 10:00 uur en om 15:00 uur worden er weer workshops herfstkransen georganiseerd. De kosten zijn € 35 pp incl. materialen, hapjes en drankjes. Je kunt je aanmelden op

info@boerderij74.nl.

15/09/2016

GEEN GESLAAGDE INKOOPnaar boven Naar boven

Soms valt een dagje inkoop vies tegen. Afgelopen zondag was ik met mijn dochter Iris op inkoop in België en Nederland. Ik moest zo onderhand natuurlijk alweer genoeg spullen verzamelen voor de komende Open Huis Dagen van Boerderij74 en ook Iris wilde nog wat moois zoeken voor haar eigen winkeltje Boerderijtje74. Eerst op weg gegaan naar België. Een grote markt met wel 650 kramen. Het regende en er stond eigenlijk alleen maar speelgoed, kleding en veel curiosa en daar waren Iris en ik natuurlijk niet naar op zoek. Op de volgende markt klaarde het weer gelukkig op en hebben we enkele dingen ingeslagen en zo ook op de laatste markt in Nederland. Toch was het een geslaagd dagje want het was erg gezellig met Iris en we hebben heerlijk geluncht. Even een fotootjes van mijn aankopen.

05/09/2016

De volgende OPEN HUIS DAGENnaar boven Naar boven

Wil  je je inschrijven voor de workshop mail dan even naar info@boerderij74.nl

29/07/2016

Tuinfair 24 en 25 juni.naar boven Naar boven

Vandaag aan het nagenieten van de Open Huis Dagen van Boerderij74. Wij willen alle bezoekers bedanken voor hun bezoek en alle collega brocanteurs voor hun aanwezigheid. Het waren super gezellige dagen. Op naar de volgende Open Huis Dagen.

26/06/2016

TUINFAIR 25 JUNI 2016naar boven Naar boven

Op 24 en 25 juni opent Boerderij74 weer haar deuren. Op 24 juni is alleen Boerderij74 open en op 25 juni staan er ook 10 brocanteurs in onze gezellige tuin. Er is een groot terras waar je lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Kortom volop gezelligheid! De entree is gratis en de koffie, thee en hapjes ook!

08/06/2016

DE TUINnaar boven Naar boven

We zijn al druk bezig om de tuin in orde te maken voor de Brocante Tuinfair op 25 juni aanstaande.

 

08/06/2016

Op pad!naar boven Naar boven

Vandaag in de kou weer op pad geweest. Leuke spullen gevonden. Binnenkort een paar items in de webshop.

16/05/2016

Nieuwe aankopen pinksterweekendnaar boven Naar boven

Dit pinksterweekend een heleboel zink op de kop getikt. Leuke teilen die je met een fonteintje als vijver kan gebruiken. Water in je tuin is altijd leuk. Ook nog een mooi stroopkannetje gevonden (zonder deksel). Je kunt deze dingen straks allemaal zien tijdens de Open Huis Dagen van Boerderij74 maar mocht je niet kunnen wachten dan mag je gerust een mailtje sturen.

15/05/2016

Open Huis Dagen Maart 2016naar boven Naar boven

Even nog een paar foto's van de Open Huis Dagen. Het was weer druk en gezellig.

20/03/2016

HULST 2016naar boven Naar boven

Het was wederom een succes, de Brocante Markt Montmartre. Er stonden dit jaar 50 kramen allemaal gevuld met de mooiste brocante. Super gezellig en bijna 6.000 bezoekers. Dat belooft wat voor volgend jaar. 

01/03/2016

Brocante Markt "Montmartre"naar boven Naar boven

 

Op zaterdag 27 februari en zondag 28 februari organiseert Boerderij74 samen met Morres Wonen een Brocante Markt "Montmartre" te Hulst. Er staan meer dan 40 kramen helemaal vol met brocante spullen. Er zal van alles georganiseerd worden. Er zijn diverse workshops, er is een gratis wijn- en kaasproeverij, de entree en het parkeren is gratis en er is een kidsclub. Ook kunt u heerlijk eten in restaurant La Place. Kortom genoeg te doen. Het adres is Industrieweg 2 (in het pand van Morres Wonen). Het feest begint zowel op zaterdag als op zondag om 10:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

 

 

 

 

 

15/01/2016

Open Huis Dagen december 2015naar boven Naar boven

De Open Huis Dagen waren weer een succes. We hebben het reuze gezellig gehad. Er komen steeds meer mensen. Bedankt, ook namens de kinderen en de opa's voor jullie komst!

20/12/2015

VOORBEREIDINGEN KERST OPEN HUISnaar boven Naar boven

Voorbereidingen Kerst Open Huis. We zijn al druk bezig voor de komende Open Huis Dagen op 11 en 12 december aanstaande. Dit keer stellen we op veler verzoek de kelder ook open. Deze is niet zo groot maar nog wel geheel in oorspronkelijke staat. Omdat we de kelder niet echt gebruiken hebben we eerst alle spinnenwebben moeten weggehaald, een leuke klus! Maar hij wordt wel mooi.

08/11/2015

Weer op inkopen geweestnaar boven Naar boven

Vandaag en gisteren weer op pad geweest. Afgelopen zaterdag met Chris, Ires en Mette en zondag met Maaike van Pronck & Praal. Iris en Mette moesten natuurlijk ook allerlei spullen kopen voor hun eigen winkel Boerderijtje74. Het worden zo langzamerhand echt mijn concurrenten. Ze hebben echt leuke spullen en ze krijgen steeds meer in de gaten wat echte brocante is. Het erge van het geheel is dat zij veel dingen gratis meekrijgen van de rommelmarkt . Het waren gezellige dagen en we beginnen al aardig wat leuke spulletjes om ons heen te verzamelen.

16/08/2015

Workshopsnaar boven Naar boven

Op vrijdag 2 oktober en zaterdag 3 oktober bestaat er de mogelijkheid om in het pand van Boerderij74 een workshop kransen maken te volgen. Wij organiseren dit samen met de bloemenwinkel Ambianze uit Kaatsheuvel. De kosten zijn € 35 inclusief materiaal en de nodige drankjes en hapjes. Je kunt je inschrijven via info@boerderij74.nl.

De tijden zijn:

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      2 okt. 15:30

2 okt. 19:30

3 okt. 11:00

3 okt 14:00

 

 

08/07/2015

De Tuin Fairnaar boven Naar boven

03/07/2015

Open Huis Dagen 26 en 27 juninaar boven Naar boven

17/06/2015

Inkopen zondag 17 mei 2015naar boven Naar boven

Afgelopen zondag weer nieuwe inkopen gedaan. Een gedeelte wordt deze week in de webshop geplaatst en een gedeelte kunnen jullie natuurlijk zien op de komende Open Huis Dagen.

18/05/2015

naar boven Naar boven

Hierbij een aantal foto's van de zeer geslaagde openhuisdagen. Het was met een woord "FANTASTISCH". Beide dagen hebben we veel brocante liefhebbers mogen ontvangen. Zelfs helemaal uit Belgie.

Ook waren de chocolade- en hartige hapjes van onze chefkok "OPA" weer zeer gewild. Tevens wil ik graag mijn neef Quincy bedanken voor het bemannen van de Creperie. Hij heeft in twee uur tijd 60 crepes gebakken.

Na twee dagen van hard werken en een drukte van belang, kregen we als afsluiter een overheerlijke "PAELLA". NU uitrusten en op naar de "TUINFAIR" op 26 en 27 juni.

22/03/2015

naar boven Naar boven

Boerderij74 is weer met van alles bezig! Vanaf 12 januari weer allemaal nieuwe aanvoer op de website. Op 28 februari en 1 maart organiseert Morres Wonen te Hulst samen met Boerderij74 een Brocante Markt "Montmartre". Er staan zo'n 40 standhouders en er wordt van alles georganiseerd. Er is bijvoorbeeld een wijnproeverij en er staan portretschilders. De entree en het parkeren is gratis. Verder is er voor de kinderen een kids club en wordt er in restaurant La Place een speciaal Frans Brocante Lunchmenu geserveerd tegen een leuke prijs. De openingstijden zijn op beide dagen 10:00 tot 18:00 uur. Het adres is Industrieweg 2 te Hulst. Leuk te combineren met een bezoekje aan Antwerpen.

05/01/2015

Open dagen 12 en 13 decembernaar boven Naar boven

Onze volgende open dagen zijn op vrijdag 12 december van 11.00u tot 2100u en op zaterdag 13 december van 10.00 to 17.00u. Gezellig in kerstsfeer in de boerderij vol met brocante. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Wij heten jullie van harte welkom!

06/11/2014

Volgende opening in oktober.naar boven Naar boven

Wij hebben er weer ontzettend veel zin in. Wij zijn weer volop aan het inkopen en aan het bedenken welke lekkere hapjes we jullie kunnen gaan voorschotelen. Op vrijdagavond staat onze meesterkok er weer en hij zal de hapjes verzorgen. De voorkant van de boerderij zal weer geopend zijn. Ook zal er een gedeelte geopend zijn wat nog niet eerder toegankelijk is geweest voor publiek. Zorg dat jullie er bij zijn.

04/09/2014

Updatenaar boven Naar boven

Na een drukke periode achter de rug te hebben gehad met de zomer fair afgelopen 21 juni, zijn we nu al weer bezig met de volgende open dagen. Deze worden gehouden op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober. Dit keer geheel in Italiaanse sfeer. Die Italiaanse sfeer zal vooral in de hapjes te voorschijn komen. Veel Brocante uit Italië hebben we niet. We hebben het afgelopen weekend niet stil gezeten en een paar leuke spulletjes weten te vinden op Nederlandse rommelmarkten. Alvast een heleboel oude klemmetje voor kaarsjes in de kerstboom ( je kunt er maar beter vroeg mee beginnen) en een super leuke oude Salter weegschaal met een groene voet. Deze week wordt de webshop www.boerderij74.nl weer aangevuld met deze spulletjes.

 

 

 

 

 

 

 

21/07/2014

Voorbereidingen voor de fair.naar boven Naar boven

De voorbereidingen voor de zomerse brocante fair te Sprang-Capelle op 20 en 21 juni zijn in volle gang. Met dit mooie weer hebben we al heel veel gedaan in de tuin. Alles begint er al mooi bij te staan. We hebben er ook ontzettend veel zin. Dit weekend hebben we even vrij af genomen en geen inkopen gedaan. Afgelopen vrijdag heeft Maaike even de tuin bekeken waar de fair wordt gehouden. Ze was hier samen mat haar dochter Fee. Dit was erg gezellig. Onze kinderen hebben er ook al veel zin in. Zij hebben ook weer leuke spullen ingekocht. Ik zie op de foto dat ik nog wel even met de spinnenwebben aan de slag moet. 

18/05/2014

Waar zijn we mee bezig!naar boven Naar boven

We zijn met van alles bezig. Vrijdag 30 en zaterdag 31 mei staan we in de Laurenskerk te Rotterdam. Vrijdag 20 en zaterdag 21 juni is onze eigen winkel geopend. We hebben dus aardig wat spullen nodig! Afgelopen weekend zijn we naar Mechelen geweest. Dat was een groot succes. Zoveel hebben we nog nooit gekocht. Allerlei moois.

 

We hebben een nieuwe flyer gemaakt die overal in de omgeving van Sprang-Capelle te vinden zal zijn. Zaterdag 21 juni komen er diverse kraampjes in de achtertuin van Boerderij74 te staan. Hieronder volgen de deelnemers.

Kind van Holland, Pronck & Praal, Brocante bij Schatteleijn, Leuke- Creaties, La Beaute, Het Brocante Pronckstuk, Spullen van Vroeger, Guinevere Janssen, Malaika Creatives en Wishfull Interieurontwerp. Kortom van alles wat. Van Brocante tot zelfgemaakte strandstoelen tot schoonheidsproducten tot zelfgemaakte tassen. Onder het genot van een kop thee of koffie is het genieten geblazen. Nu maar hopen dat het weer mee zit. Ook komen wij in het volgende nummer (dit verschijnt op 3 juli) van het blad Wonen Landelijke Stijl. Heel wat ontwikkelingen maar wel leuk!

 

16/05/2014

naar boven Naar boven

Vandaag weer leuke spullen gekocht. Vooral de kleine telraampjes zijn erg leuk. Zijn terug te vinden in de webshop.

 

 
13/04/2014

naar boven Naar boven

Vandaag weer wat nieuwe items in de web shop geplaatst. Lees ook nog even op de home page over onze februari actie.

22/02/2014

Belgienaar boven Naar boven

Vandaag naar België geweest. Altijd weer afwachten waar je tegen aan loopt. We hebben een hele partij oude flesjes gekocht. In alle maten en vormen. Ontzettend leuk om mee te decoreren. Ook een hele mooie regaal (keukenrek) met dubbele rij haken gevonden. Binnenkort zetten we een aantal artikelen op onze webshop en natuurlijk kunnen jullie alles tijdens onze openingsdagen op 13, 14 en 15 maart aanstaande bekijken. We hebben er ontzettend veel zin in!                                                                                                                                                                                                                             

 

 

 

 

09/02/2014

Franse weeknaar boven Naar boven

Op 13, 14 en 15 maart staat Boerderij 74 in het teken van de Franse week.

 

05/02/2014

Belgienaar boven Naar boven

Gisteren naar Belgie geweest. Veel leuke spullen gekocht. Binnenkort plaatsen we enkele spullen op de website.

 

29/12/2013